Reviews Massagepraktijk Chinel

Wat heb ik een heerlijk ontspannen, gezellige en goed verzorgde mini welness-ochtend beleefd bij Massagepraktijk Chinel! Echt enorm genoten!

Olga van der Werf
24/11/2021

Wat een prachtige en prettige ruimte. Men neemt tijd voor de massage en individuele wensen. Een heerlijke wellness, zeker door de fijne gastvrouw. Bedankt voor de relaxte middag.

Rianne van Duivenbode
23/05/2022

Heerlijke massage, heel discrete benadering en super vriendelijk.

Bea Plandsoen
23/05/2022

Genoten van een heerlijke Lomi Lomi massage.
Heel rustgevend, een echte aanrader.
Ik ga zeker vaker komen.

Jette
26/11/2020

Vielen Dank für die Duo Massage! Wir konnten ums sehr gut entspannen und konnten es gut genießen. Vielen Dank auch für die Snacks, der Kuchen war sehr lecker. Mit freundlichen Grüßen Sarah und Milva 🙂

Milva en Sarah
02/06/2022

Geweldig lekker duo massage gehad! Een echte aanrader!

Michelle van Dommele
13/05/2021

Een echte aanrader om eens heerlijk te ontspannen.

J. De Boer
11/06/2022

Vandaag een ontspannings massage gehad, heerlijk. Kan dit een ieder aanraden. Tot gauw.

Ruud
17/12/2021

Heerlijk in de watten gelegd tijdens ons Duo Arrangement. Enorm genoten van een stoelmassage, lekker voetenbad en een heerlijke ontspanningsmassage. Echt een aanrader!

Janine
22/05/2021

Wauw...ik heb een heerlijke Ontspanningsmassage gehad. Was helemaal relaxt erna, heeft nog een tijd doorgewerkt. Christina is heel vriendelijk en weet wat ze doet. Ik voelde me er gelijk op m’n gemak, ga zeker nog eens terug. Bedankt🤗

Joyce
07/03/2021

Ik kom hier zeer graag. Heerlijke massage in een zeer sfeervolle salon. Zeer kundige handen van Christina.

Jeannette van der Linden
21/01/2022

Vanmorgen een heerlijke massage gehad. Er werd goed voor me gezorgd en ik voelde me erg relaxed.

Sharon den Engelsman
28/01/2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Een heerlijke massage gehad! Zeker een aanrader.

Ruben
22/06/2021

Lomi lomi Wat een Ervaring!!!
In een mooie, sfeervolle praktijk, 1,5 uur een massage die mij de tijd en omgeving doen vergeten. Emotie, rust en ontspannen gevoel.
Bedankt Christina 😙
Graag tot een volgende x

Connie de Jonge
09/02/2022

Super!
De binnenkomst was goed. Heel gastvrij en ongedwongen. De kamer was heel mooi en schoon. Muziekje en luchtje alles precies goed niet te veel niet te hard. De massage was heerlijk! Compleet ontspannen. Theetje met lekkers was ook goed.
Echt een beleving.

Patricia Groenewoud
29/03/2021

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Het was echt fantastisch, de binnenkomst was al heel fijn en gelijk vertrouwd, de kamer zeer netjes en heerlijk rustgevend, en de massage was heerlijk!!!
Je voelt echt herboren na de massage, ik zeg voor herhaling vatbaar.
Groetjes Carina

Carina van Vossen
30/03/2021

Vanmorgen genoten van een heerlijke massage! Een fijne sfeer om even heerlijk te ontspannen! Een absolute aanrader.

Leonie Kooijman
02/07/2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Echt heel goed. Samen met me vrouw geweest en samen heel goed verzorgd en heerlijk ontspannen! Echt een aanrader.
Je ziet dat Christina het met plezier doet.
Je bent in goede handen bij haar!

Kadir Macit
30/03/2021

Geweldige massage gehad!

Jeannette van der Linden
01/08/2021

Voor de eerste keer kennis gemaakt met massagepraktijk Chinel. Een warm welkom in een mooie ruimte.
Heerlijk genoten van de Hot Stone massage, zeer de moeite waard.
De massage stoel is even wennen.

Kees en Janet
13/03/2022

Echt een aanrader! Heerlijke massage, volledige ontspanning! Top!!

Diana
20/03/2022

Heerlijk vriendinnen avondje gehad met de lomi lomi duo massage, relax, genieten, zussen, vriendinnen❣
vriendinnen verwenavond een echte aanrader ?

Willy Slager
04/12/2020

Heerlijke massage,
Echt een ontspanningsmoment.

Regina van Leeuwen
24/03/2022

Wat een mooie fijne ervaring. Voor herhaling vatbaar. Buitengewoon fijne behandeling.

Ponse
10/04/2022

Wat was dit bijzonder, een energetische massage.
Zo ontspannen doordat ik op mijn gemak werd gesteld, de omgeving goed voelde.
Ja dit is echt een compliment waard en ik kom zeker terug.

Rozella Kok
11/09/2021

In 1 woord GEWELDIG!!!!
We hebben zo genoten, ff lekker ontspannen en even alle gedachten loslaten. Zo een mooie sfeervolle schone praktijk!! Alles klopte gewoon, van de geur tot de kaarsen en de heerlijke aardbeien en chocolaatjes!
Mijn vriendin en ik komen zeker gauw weer eens terug!!

Marieke van oeveren
07/04/2021

Een heerlijke ontspanningsmassage die heerlijk doorwerkte. S nachts geslapen als een roos en de volgende dag helemaal in balans met goede energie.

Annie
23/09/2021

Vandaag van een hotstone massage genoten.
Heerlijk ontspannen!!
Voor herhaling vatbaar, een echte aanrader

Ineke den Engelsman
11/12/2020

Na weken van hoofdpijn nu eindelijk vandaag pijnvrij na een heerlijke duo massage. Prettige sfeer en lekker verwend. Wij komen nog zeker terug. Bedankt voor de heerlijke middag!

Ingeborg Rijstenbil-van der Linden
10/10/2021

Christina heeft heerlijke handen, haar massage heeft mij precies gebracht wat ik nodig had: een complete ontspanning. En nu uren later geniet ik er nog van.

Yaël Singer
15/04/2022

Vanavond enorm genoten van een Lomi Lomi lichaamsmassage. Echt een aanrader! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Janine Vroegop
25/08/2020

Heerlijke massage gehad! Mooie en nette salon en lief personeel. Pure ontspanning, zeker een aanrader!

Carola Klippel
23/04/2021

Dinsdag een geweldige Lomi Lomi Massage gehad. Leek net of je echt in Hawaï op het strand lag. Hele lieve gezellige dames. Ga dit zeker vaker doen.

Jacqueline van den Berge Hage
23/06/2020

Gezellige sfeer, al 3 keer geweest en alle keren supertevreden. Lomi Lomi, Hot Stones.... geweldig fijn. Lekker muziekje, gezellig praatje, altijd persoonlijk omdat ze gewoon weten wie je bent en dingen van je echt onthouden. Ik kom er helemaal van bij. Echt aan te raden!

Suzan van der Veer
25/09/2020

Wij moesten er even voor omrijden, maar dat was het dubbel en dwars waard. Mijn lief en ik hebben een hele fijne relaxte duomassage gekregen. Wij zullen er zeker nog eens voor omrijden.

Marianne van Eek
18/09/2020

Een heerlijk ontspannen massage gehad! Compleet “los” gemasseerd en super ontspannen weer naar huis. Perfecte ambiance, in ons eigen dorp, met ervaren masseuse, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ga zeker weten nog een keer!

Ellie Kajouw
12/08/2020

De duo Lomi Lomi Massage was heerlijk, zeker een herhaling waard.

Ger Bayens
07/07/2020

Super massage gehad. Super professioneel en vriendelijk. Heb genoten en ga zeker nog een keer 🙂

DD
28/08/2020

Heerlijk. Niets hoeft.

Annemiek
05/05/2022