Hoe leuk, samen met je kind ontspannen?

Kindermassage is waardevol voor de ontwikkeling en groei van het kind. Ze worden begeleid in een veilige omgeving, door een massage leren ze ontspannen oftewel rustmomentjes te pakken.

Wat meer zelfvertrouwen oplevert en daardoor het gedrag en de prestaties ten goede komt. Door een massage slapen ze beter, het verhoogd de weerstand en bevordert de ontwikkeling in alle opzichten.

Een kindermassage kan goed ingezet worden bij vele verschillende klachten, zoals: ADHD, HSP, rusteloze kinderen, slaapproblemen, stress, maar ook bij fysieke klachten zoals buikpijn en hoofdpijn.

Kindermassage is een begripvolle en liefdevolle massage, waarbij het kind centraal staat. Kinderen laten vaak duidelijk merken wanneer het genoeg is en geven goed aan wat ze wel en niet prettig vinden.

Deze massage geeft veel voldoening voor ouder en kind, het helpt je om samen een sterke band op te bouwen en elkaar beter te begrijpen. Ook draagt het bij aan een positieve ontwikkeling van het kind.

Interesse? Reserveer dan wat tijd voor jullie samen en boek deze leuke Ouder & Kind (t/m 12 jaar) Massage (duur ongeveer 90 min. )

*Ontvangst met uitleg, natuurlijk word er geluisterd naar de wensen van het kind.  (Jullie worden allebei behandeld en verblijven altijd samen in dezelfde ruimte)

*25 min. Massage Lounger

*15 min. Voetenbad met heerlijk, geurende olie, bubbels en voetmassage.

* Pauze met iets te drinken en iets lekkers erbij.

*40 min. Ontspannings Massage met natuurlijke, warme amandelolie of een energetische massage over de kleding heen.

Ouder & Kind Duo Massage? Maak een afspraak!