Hier sta ik dan, het gezicht achter Massage Praktijk Chinel, beetje ongemakkelijk. Maar ik weet dat het belangrijk is dat mensen weten wie erachter zit en wat ik precies doe.

Ik geef Ontspanning Massages, hier op de website staan ze duidelijk omschreven. Inmiddels weten steeds meer mensen de Massage Praktijk goed te vinden. Daar ben ik blij mee en nee heb geen spijt dat ik 2 jaar geleden hiervoor heb gekozen.

Sterker nog ik vind het heerlijk om ze te geven, de energie, de rust en verbinding tijdens een massage. Maar ook de gezelligheid, diepgaande gesprekken, duomassages daar geniet ik ook van. Op dit moment volg ik een Lomi Lomi Hawain Healing opleiding om me nog meer in de Lomi te verdiepen. Zodat ik over een tijdje jullie kan begeleiden in deze mooie, intense en bijzondere massage.

Verder hebben we de afgelopen tijd de slijterij grondig verbouwd en omgetoverd tot massage praktijk. Afgelopen januari ben ik een pand opzij verhuisd, waar ik natuurlijk superblij en trots op ben. Voor mij een bekende ruimte, wat gelijk vertrouwd aanvoelde, groter en van alle luxe voorzien. Heb nu wel een massage praktijk met een bar erin maar dat maakt het ook sfeervol en uniek.

Wat gebeurd er nu met de oude ruimte?
Deze vraag krijg ik regelmatig en sommige mensen weten het ook al, zal jullie het vertellen. Door de verhuizing hebben we die ruimte over, ruimte waar we niets meedoen. Maar waar ik in m’n hoofd wel iets meekan, (ben nou eenmaal een ondernemend type) eigenlijk is het een droom die na jaren dan toch werkelijkheid wordt! We hebben inmiddels de goedkeuring binnen en Massage praktijk Chinel gaat uitbreiden met iets nieuws….

🎉BED & WELLNESS CHINEL🎉
Het wordt een appartement met een wellness ruimte erbij, die we als het klaar is gaan verhuren. Alles is gesloopt en eruit gehaald. Nu zijn we zover dat de opbouwfase kan beginnen. Echter zijn we afhankelijk van materiaal wat soms lastig te krijgen is en hulp die het allemaal erg druk hebben.

Dus nog even geduld! We hopen ondanks dat toch eind dit jaar ermee te kunnen starten. Binnenkort hoor je meer hierover.

Fijn weekend,
Christina

#new #bed #en #wellness