Vorige week zijn we met z’n allen een aantal dagen naar Giethoorn geweest.😎
Het was al een tijd geleden dat we als gezin op vakantie waren. 🏖Maar nu geheel onverwachts omdat de jongste een weekje vrij had van school, was het zover. Een huis aan het water met een sloep erbij, vlakbij een natuurgebied en leuke plekjes. We waren nog nooit in Overijssel geweest, wel in Venetië van Italië maar niet in het Venetië van Nederland.🙊Moet zeggen dat we hier in dit land echt wel veel mooie plekjes hebben.
Giethoorn zelf was door de week heerlijk rustig, door Corona waren er nog weinig toeristen. We hebben ervan genoten allemaal op onze eigen manier, op en in het water, een boek lezen, genieten van de zon☀️met een zomers drankje. Gezellig ouderwets spelletjes doen, rondje varen en zwemmen🏊🏻‍♂️of ff helemaal niets. Ja het was weer leuk om eruit te zijn en de kids willen nog steeds graag met ons mee.🥰Intussen heeft de schilder ons huis geverfd aan de buitenkant en de praktijkruimte, dus ik zeg een win / win situatie.😂
We zijn weer opgeladen, alles is weer naar school en aan het werk….we hebben nog wel mooie herinneringen en die nemen ze ons niet meer af.