MASSAGE PRAKTIJK CHINEL

Ik ben Christina Verwijs ben gecertificeerd masseuse en gediplomeerd energetisch therapeut. Ik ben in Sint-Annaland geboren en opgegroeid, ben 17 jaar als zelfstandige in de retail werkzaam geweest. Ik ben Nely Kievit ben gecertificeerd masseuse, ben in Dirksland geboren en opgegroeid. Ik heb na mijn HBO opleiding 8 jaar gewerkt als secretaresse bij een jachtmakelaardij, daarna als zelfstandig voedingscoach met Herbalife. Daardoor hebben we elkaar leren kennen, samen gingen we naar vele trainingen over voedingsleer en volgden we vele massage cursussen. We hebben veel geleerd en waardevolle ervaringen opgedaan. Onze wens om samen een praktijk te beginnen werd steeds groter omdat we onze ervaringen met jou willen delen. We zijn enthousiast en hebben beiden een passie voor masseren, inmiddels hebben we een plek waar JIJ je volledig mag ontspannen, waar je even niets hoeft. Waar je door middel van een massage weer opgeladen voelt, vol energie, meer ruimte en rust in je hoofd krijgt en totale ontspanning in je lichaam ervaart zodat je weer verder kunt.

Samen bieden wij massages aan van hoge kwaliteit die voornamelijk zijn aangepast op jou persoonlijk, je hoeft dus alleen maar te ontspannen bij Massage Praktijk Chinel.

Praktische info

🌸
Bij ons staat de aandacht voor jou en je lichaam centraal. Wat jouw lichaam op dat moment het meest nodig heeft, sommige mensen hebben een fysieke klacht zoals vastzittende spieren, spanning of stress. Wij besteden daar dan net wat meer aandacht aan als nodig is en doen er alles aan om deze klachten te verminderen of verhelpen.
🌸
De energetische behandelingen en de ontspanningsmassages zijn geen vervanging voor een bezoek aan huisarts of specialist.
🌸
Bij specifieke pijnklachten verwijzen we je graag door naar een specialist.
🌸
We zien graag schone en frisse mensen op de massagetafel verschijnen.
🌸
Bij annulering binnen 36 uur voor de afspraak, zullen 50% kosten in rekening worden gebracht.
🌸
Sparen voor een gratis massage.
🌸
Wanneer u zwanger probeert te worden of bij de eerste 3 maanden van zwangerschap raden we een massage af.

Ons team

Massage Praktijk Chinel Christina Masseuse
Christina
Masseuse
Massage Praktijk Chinel Nely Masseuse
Nely
Masseuse

Copyright 2020 © Massage Praktijk Chinel – Realisatie: EM Hosting & Design