Ben je tevreden over de Herbalife producten en wil je meer korting of ken je mensen die ook Herbalife willen?
Word dan Herbalife member en laat deze mensen bij jou bestellen. Jouw korting kan dan verder oplopen tot maximaal 50 % van de Herbalife adviesprijs. Je profiteert dan van groothandelsprijzen!
Wil je jezelf inschrijven als member?

Dat kan heel simpel online via de website: www.myherbalife.com
Maak eerst een account aan. Dan de informatie goed door lezen en daarna aanvinken dat u het gelezen hebt en het volgende invullen:
* Bij Sponsor Herbalife ID-nummer: 28Y0012223
* Bij eerste drie letters achternaam Sponsor: VER
* Bij bent u reeds in het bezit van een Herbalife member pack: NEE
Vervolgens betaal je eenmalig € 50,- en ontvang je memberpack.
(een Herbalife memberpack bevat een ID-nummer waarmee u zelf kunt bestellen tegen groothandelsprijzen, boekjes en brochures, een bus Formule 1 vanille en een shakebeker)

De voordelen om zelf Herbalife member te worden:
Als dit proces helemaal afgerond is ben je member en kun je daarna de producten bestellen met 25% korting. De korting kan al snel oplopen naar 35%! Mocht dit niet helemaal duidelijk zijn of je vragen hebben dan mag je mij altijd mailen of bellen.

Ontdek ook de zakelijke mogelijkheid van Herbalife.
Herbalife biedt de mogelijkheid om je eigen zelfstandige onderneming te creëren. Je kunt kiezen waar en wanneer je werkt, op welke manier, het bedrag dat je wilt verdienen en hoeveel moeite je erin wilt steken. Dat is het voordeel van Herbalife, de keuze is aan jou. Je kunt vertrouwen hebben in Herbalife, het is een succesvol, geloofwaardig en internationaal bedrijf, wat al vanuit de jaren 80 bestaat. Het is eenvoudig om te beginnen en je hoeft geen enkele ervaring of opleiding te hebben.
Ontdek meer over de reden waarom Herbalife voor  jou geschikt is.
Bel: 06-10053818 of stuur een mailtje naar info@massagepraktijkchinel.nl